İçeriğe geç

Balık Mayıs 2013

Mayıs 7, 2013

Geçen ay, Nisan ayı başlarında, zaman ve mali konularda ilgi çok geçirdim, ama hesap makinesi bant tasfiye edilecek bir Balık için, size haykırmak istiyorum yapabilir “beni buradan gidelim!” Bu para ile iyi olmadığını değil – sen. Aslında, Forbes dergisinde çalışmaları Balık ve Başaklar işaretleri herhangi daha zengin milyarder üretmek eğiliminde olduğunu söylüyorlar. Bu iki işaret en az materyalist değil, son derece ruhani, çünkü bu, ironik. Bir Balık olmak, sadece para odaklı bir hayat oyalama için sürücü ve sonuçta boş hissediyorum bırakacaktı. Eğer birçok yaratıcı proje mükemmelleştirmek veya insani projeler üzerinde çalışan odaklanarak zevk. Orada dikkatinizi koyarsanız bildiğiniz için ilk odak, ürün veya hizmetin mükemmelliği her zaman açıktır, para kendi başına takip edecek. Bu da yapar.

Bu ay, yazılı iş veya iletişim sanat başka bir alana dikkatinizi dönecek. Bu eğilim Akrep 25 Nisan tutulması, biz Mayıs ayı sonuna almak zaman için olduğu üç tutulmaları ilk ile geçen ay başladı. Iki haftada bir gelen üç tutulmaları olması nadirdir. Genellikle yılın en dramatik haber getirmek için Tutulmalar, izlemek için çok önemlidir. Bir tutulma görevi verimlilik ve ilerlemesini teşvik etmek, ve gerçeği aydınlatmak için. Tutulmalar gibi çalışan ısı arayan, füzeler bir ilişki ya da durumda zayıf bağlantıları anında de honlama ve ya kapınıza bulduğu kanıtlar yatırma ya da bir göz açıp kapayıncaya kadar bu durum dışarı süpürme.

Bu Satürn bağlı geldi 25 Nisan tutulmaları geçen ay tutulması, ciddi ya da kasvetli oldu. Kesinlikle üç güneş tutulmasının en zor biriydi ve mutlu, ben önümüzdeki iki oldukça elverişli olduğunu bildirebilirsiniz. Geçen ay bir müşteri veya yazılı atama çeşit kaybetmiş olabilir. Ya da bir yurtdışı müşteri için belirli bir proje zaman, dikkat ve çaba büyük bir talep olabilir, ama sonuç yıldız olabilir.

Eğer geçen ay bir sözleşme imzalamak istedi olsaydı, uzlaşmak mümkün olmayabilir, ve yönleri (ve olan) çok daha iyi zaman, bu ay için görüşmeler masaya eğer öyleyse, teşvik edici ilerleme göreceksiniz. Siz de, bu tutulma bir dava hakkında haber aldı ve umarım iyi bir sonuç bulmak yardımcı (Balık için Kova) için Güneş’e mükemmel bir açı bir tutulma sahip olabilir. Ben Balık sevgili, bu yüzden şeyler karışık olabilir, sizin grafikte tüm göremiyorum, ama sizin için çalışkan bazı gezegenler vardı.

Tutulmalar bazen tutulması tarafından çalışılmaktadır hayatının kısmından, öfkeyle hızlı, kasırga şiddetindeki rüzgarların çok sert üfleyerek çabaları ve ilişkilerin gücünü test. Bir şey emniyetli şekilde bağlanmış değilse, bu duvardan flap ve inanılmaz hızlarda pencereden uçacak. Tutulmalar sadece “yapmak.”, Hiçbir sabır Bir tutulma tutulma görevi pozitif değişim yaratmak için olduğu gibi, götürmek için karar verir geri bir şey elde edemezsiniz. Bir tutulma bir sonucu olarak bir şey kaybederseniz Bu anlamda, tutulmaları, tartışmaya açık olmayan, onu geri almak için denemek için zaman ve haysiyet kırıcı değer değildir. Gitti. Yeni odaklanın.

Ben kolay yapılır daha söyledi biliyorum. Size pahalıya istediği bir müşteri ya da diğer fırsat götürüldü eğer Kalbim sizinle beraberdir. Evren biraz (evrenin çok hızlı bir jettisoned neden olan) zarar durum ya da ilişki, bu nedenle sanıyordum şey üzerinde uyku kaybetmemeye çalışın kabul “kaybetti.” Bu kayıp değildi.

Yeteneklerinizi üzerinde bilemek projeler yolda, ve (yaptın demiyorum) geçen ay bir şey kaybederse, evren hayatınıza bu yeni ilişkiler ve öğeler eklemek için oda sağlamak için sepet içinde yer alıyordu. Hayatınızı yeni için oda varsa, nasıl Jüpiter büyük ölçüde size yardımcı olabilir?

Sevgili Balık, Jüpiter, hediyeler ve şans veren, şu anda bu pozisyonda için Kanser takımyıldızı, sizin için olduğu Jüpiter için çok iyi yerlerden biri, ulaşmak için uzayda yakınlaştırma, Jüpiter göksel “üçgen” olacak senin Sun. Jüpiter 25 Haziran’da gelecek ay gelmesi kaynaklanmaktadır. Iyi şans bu gezegende sevgi, aşk, çocuklar ve yaratıcılık (Evet, YARATICILIK, her zaman için çok önemli olan alan) Evinizde ikamet edecek, ve tam bir yıl kalmak için ayarlanır. Şeyler için çok çok özel almak üzere olduğunuz inanç var!

25 Nisan tutulması kasvetli ve ciddi olmasına rağmen aynı tutulması çok güzel Neptün yaratıcılık sizin cetvel ve gezegene açılı çünkü, birçok Balık aynı zamanda heyecan verici bir haber bildirdi. Yayıncılık ve yayın merkezli pek çok yönü ile, bir kitap ya da senaryo satılan olabilir. Seyahat etmek bir şans olmuş olabilir, ya da size yurtdışı yabancı firmalara kablolu o evde önemli bir görevin yapmış olabilir.

Eğer 23 Şubat artı veya eksi beş gün doğdu, ya da Balık, Akrep, Yengeç, Boğa, Başak veya Oğlak 4 derece (beş derece içinde) bir doğum gezegen var olsaydı, haber duymuş olmalı ve bunu bahis Eğer mutlu etti!

Eğer o 25 Nisan tutulması hakkında geçen ay Nisan sizin için yazdıklarını okumak isterseniz, size Not benim Tarihler aşağıdaki yere buraya gidin ve geçen ay tahmini için bağlantı için bakabilirsiniz. Okumak için önceki ayın tahmini her zaman var.

Şimdi Boğa Mayıs 9/May 10 güneş tutulması, 20 derece, büyük haber açın. Mars (enerji ve eylem) olduğunu tutulması eşlik çok tutulması, Merkür (haberler, iletişim), ve Güneş (güç, ego, yetki) yakın. Iletişim tüm aşamalarında becerilerini, böylece bir yargıç olarak bir panelde görünür, önemli bir konuşma yapmak, önemli bir büyük yazı projesi başlar, ya da önemli kişisel görünüm yapabilir talep edilecektir. Bir filmi yönetmek, ya da bir oyuncu iseniz, yeni bir film için hatları öğrenebilirsiniz. İkinci durumda, belki de yeni bir rol bir dil veya lehçe öğrenme içerir – bu durumda büyük olasılıkla size yardımcı olmak için bir antrenör ile çalışacak.

Gezegenler ile dolu olacak üçüncü ev, aynı zamanda sizin için çok yararlı sosyal medya, bu ay kuralları. Facebook’ta ama heyecan hiç denemedim varsa LinkedIn’de dosya güncellemek istiyorsanız, ya da, bu eğlenceli olabilir ve sosyal medya başka bir görünüm vermek için ay olacaktır. Bu ay dünyaya iletişim kurarak elde edilecek çok şey var olacaktır.

Mars yakın bu yeni ay tutulma Mayıs 9/May 10 yörüngesinde, bu yüzden bu olacak ne kadar meşgul kanıtıdır, ve nasıl proje üzerinde iyi bir iş yapmak olacaktır belirlendi. Plüton çok iletişim evde gezegenlerin çok kolay olacak, etkili bir arkadaşı gördüğünüz bazı yararlarını tetikleyebilir yardımcı olabileceğini düşündürmektedir ki, özellikle yayın ve yazma açısından. Yazma çeşitli formlarda gelir – sizin için bu olağanüstü ay iş yapmak için bir yol bulabilirsiniz, müzik yazarken veya yazma kodu, iki örnek gibi, şans olabilir.

Bu gezegenler önceden sizin için çalışıyor olacak ne kadar zor ipuçları alacak karşın Mayıs 9 veya 10 gelenler sonra çok daha güçlü bir hızlı yeni ay güneş tutulması hediyeler hissedeceksiniz.

Boğa, şehvetli güzellik ile ilgili bir işareti bu tür vurgu ile, nefes kesecek kadar güzel sanat, müzik, film veya fotoğraf ya da güzellik alanında, parfüm ile, kozmetik, kokulu losyonlar, cilt bakımı, müzik, gurme gıdalar ile çalışıyor olabilir , ya da kaliteli şaraplar. Bu çok Toros tarafından yönetilen gibi bir işaret yakından arazi ile bağlantılı olarak finans dünyasında bazı Balık, vb gayrimenkul, borsa, sigorta, değerli metaller, ve ile ne ilgisi var beyaz kağıtları yazılı olabilir , mal ve para.

Bir 10 Mart düşüyor doğum günü, artı veya eksi beş gün varsa, bu tutulma doğrudan büyük bir şekilde size hitap edecek. Eğer 10 Mart öncesi doğmuş olsaydı, zaten harekete şey büyük bir gelişme göreceksiniz. Eğer 10 Mart sonra doğmuş olsaydı çok yeni bir şey iletişim / seyahat / sözleşme alanda gelecektir.

Bu ay bir sözleşme imzalamak ve aslında, bunu yapmak için iyi bir zaman olacaktır istenebilir. 26 Haziran-July 20, gelecek ay başlayan, Merkür retrograd olacaktır. Bu Merkür, her türlü hukuki anlaşmaların gezegen, Jüpiter kavuşum Pazartesi 27 Mayıs, üzerinde, daha iyi 10 Mayıs belki, şimdi evrak imzalamak en iyisi, ya da olacaktır.

Eğer Boğa, Başak, Oğlak ya da bir gezegen varsa, 20 derece (veya beş derece içinde) de, çok yararlanacaktır. Aynı tolerans ile Balık, Yengeç veya Akrep gezegenler varsa Sonraki satırda olacak ve yine bu tutulma sizin lehinize çalışacaktır.

O gün, 27 Mayıs böylece daha sonra imzalamak, konumuna sizinle evrak getirmek gerekebilir, ABD’de Anma Günü tatil olması ve geri 28 May almak dakika postalar. Seyahat bu hafta sonu belirtilen ve size Anma Günü üzerine gitmek olup olmadığını merak olsaydı, cevabı evet olduğunu!

Venüs 2013 yılında sadece zaman için Jüpiter ile bir araya gelecek, Salı 28 Mayıs, çok özel olacak. Venüs sözleşmelerin üçüncü evin doğal yöneticisidir, dolayısıyla bu da kağıtları imzalamak için iyi bir zaman olacaktır. Ayrıca, Venüs de bir kredi, ipotek, risk sermayesi infüzyon, üniversite mali yardım veya diğer finansman ihtiyacı için uygulandığı takdirde, bu gün iyi bir haber vermek bu yüzden, diğer insanların para evinizin kuralları. Ayrıca bir miras hakkında haberler duymak ve aldığınız miktarı çok cömert bulabilirsiniz.

Güneş 20 Mayıs’ta İkizler giriyor zaman, zaten orada Venüs, Merkür ve Jüpiter katılacak. Tüm bu gezegenlerin şeyler olacak almak için, yeni ay, 8 Haziran girişinde bekliyor olacak. Eviniz, diğer gayrimenkul, ya da bir aile üyesi, büyük olasılıkla bir ebeveyn, ilgi büyüyen bir odak noktası olacak ve tüm hızıyla gelecek ay olacak.

Bu arada, sadece yukarıda belirtilen iki tarih, 27 Mayıs ve 28 Mayıs da, ev ile ilgili hedeflere ulaşmak için sizin için çok önemli olacak. Merkür ve ev sektöründe, ya da 28 Mayıs Jüpiter bağlantı, bu kadar kendi heyecanlı olacak mobilya satın aldığınızda 27 Mayıs bir kira oturum açabilirsiniz. Bir ipotek gerekiyorsa, bu ay sonuna kadar, 28 Mayıs, size ipotek elinde olabilir böylece erken ay içinde başvuru formunu doldurup. Şansınız çok yüksektir. Bu iki gün gerçekten altın ve çok nadirdir.

Dolunay – – Yay 4 derece, onur, ödül, başarı ve şöhret sizin güneş onuncu evde Şimdi senin parlayan kariyer ve ay tutulması sonucunda oluşabilecek bir olasılıkla büyük bir gelişme dönelim. Duyduğunuz haber durumunuzu, sevgili Balık, ve ne zaman haber grev yükseltmek olacaktır Hiç şüphe yok ki, bu beklenmedik bir kaynaktan, aniden gelecek.

Bütün zamanların en büyük sürpriz bu gördüğünüz para sürekli bir kaynak olacak göründüğü gibi, muhtemelen bir maaş ya da tutucu açısından cömert tazminat, alacak olmasıdır. Çok güzel bu tutulma için açılı Uranüs, kazanılan gelir evinizin IN olduğu için söylüyorum. Sen büyük bir meblağ (özellikle bazen orta-Mart ve Nisan ayları arasında) son zamanlarda banka hesabınıza terk görmüş olabilirsiniz, ama şimdi tersine çevirmek ve tasarruf hesabı bu nakit yerine yollar bulabilirsiniz.

Eğer (Neptün Balık erken 5 derece olduğu gibi) Şubat ayında doğmuş yani eğer Neptün, tutulması zor açıda olacak, açıkça size verilen herhangi bir teklif anladığınızdan emin olun. Neptün çok açılı, durum yanlış okuma şansı yüksek olacaktır. Bu sadece bir önlem olarak, imzalamak gereken herhangi bir büyük bir anlaşma için bir avukata danışmanız akıllıca olacaktır. Yasal tavsiye sağlık sigortası gibi – İhtiyacınız!

Eğer 25 Mayıs bu tutulması sonucunda bir marka olabilir için çok, sizin için heyecanlıyım. Bir ay tutulması otomatik olarak konuşma içine ay getiriyor, ve ay yaratıcılık sizin güneş beşinci evin doğal yöneticisidir. Eğer sanatsal yeteneklerini, sevgili Balık, ve BU gerçekten çok mutlu eder için mükemmel bir çıkış alabilirsiniz!

Özet

Yazılı beceri, film yönetmenliği, kodlama, düzenleme, prova, tasarım, konuşma ve diğer iletişim sanat Mayıs ayında hayatınızda önemli bir güç olduğu ortaya dönecek. Gezegenlerin bir büyük yığını da güneş üçüncü ev doldurun ve heyecan verici ses için fırsat, bakış açısı, stil duygusu, ya da duydum yeteneklerini diğer getirecektir.

Moralinizi ve motivasyon yüksek tutmak için, Mayıs ayının ilk üç hafta boyunca çok seyahat için birçok fırsat olacaktır. Eğer yolda almak için tercih yaparsanız, paketi ve gitmek tercih nedenleri çeşitli olabilir – iş yapmak, aile görmek, ya da iki, ya da üç için romantik bir hafta sonu için. Kaçıyor Eğer iyi bir dünya yapmak, ve yıldız size çok olması gerekmez gitmek tercih yer önerir. Sana ve seyahatleriniz için bakın iletişim projesi üzerinde çalışma kutlama 28 Mayıs nedeni getirebilir.

Evinizde Haziran ayında daha çok bile ay sonunda ilgi merkezi olarak kazanıyor ve ile, eğer uzakta almak için iyi olurdu. Bu Merkür Jüpiter yıllık toplantısı 27 Mayıs tarihinde veya yakın bazı harika ev ile ilgili haber ya da aile destek almak üzeresiniz. Ertesi gün, 28 Mayıs Venüs, para ile ilgili bir gezegen, aynı zamanda Jüpiter ile bir araya gelecek, çünkü ne duymak, bir bekleyen mali olsun, bir ev, ya da bir aile üyesi bir miras üzerinde etkiye sahip olabilir.

Sizin kardeş kuralları kardeşleri de, Mayıs ayında çok parlak, üçüncü ev için, erken-orta Mayıs ayında çok fazla haber kaynağı olabilir ve bir kardeş çabaları kazanç olabilir. Ayın ilk gününde, 1 Mayıs Mars gibi belirli bir konu, ilgili kardeş ile bir deneyim anlaşmazlık Satürn doğrudan karşı olacaktır olabilir. Kardeşin / kardeşin oldukça zıt sizin eylem bir ders lehine olabilir. Eğer biri dikkatli olacak, iddialı bir rol lehine diğer, tek çıkış yolu sonuçları / ödülleri açısından tüm seçenekleri ve riskleri hakkında bir tartışma olacak böylece. Satürn Mars daha yavaş hareket olduğu gibi Satürn, konservatif yaklaşım iktidar, muhtemelen üzerinden kazanacak, ama bu kesin değil – tutkulu ve saldırgan bir tutum almak istiyorsanız davanızı iddia.

Kariyeriniz ay tutulması, dolunay, 25 Mayıs artı ya da eksi dört gün de büyük bir güç elde üzeredir. Görüşmeler zirvesi gelip dünya senin ince çalışmaları hakkında duyduğunda Bu, çok heyecan verici bir an olacak. Size maaş ve ücretleri bu gelişmeden alacaksınız şaşırtıcı cömert olmalıdır. Bu senin yaratıcı bir fikir yükselen durumu, gerçekten çok gurur yapacak bir şey özünde olması çok mümkündür.

Balık için Not Tarihler

En romantik tarihleri: Mayıs 3, 4, 9, 10, 18, 22, 23, 27, 28, 30, ve 31.

Etkinliği ve tarzı ile, açıkça iletişim yeteneğinizi, herhangi bir ortalama olarak, sizin ay yapacak. Güneş tutulması, Yeteneklerinizi iletişim sanat yalan olursa olsun çok heyecan verici kanıtlıyor fırsat getirebilir.

Daha önce duymamış olsaydı Cuma günü, 17 Mayıs Mars, iletişim odaklı güneş tutulması haber çok tetikleyen, tutulmanın tam derecesini ulaşacak.

Eğer senkronize Venüs ve Uranüs sayesinde, bir ev ile ilgili konuda bir atılım duyabilirsiniz zaman 18 Mayıs ne yakın ilgi. Evinizin bir yeniden tasarımı, ya da bir gayrimenkul satın almak veya satışı ile ilgili, bu gün önemli olabilecek.

Ev konular için başka bir parlak gün Merkür kavuşum Jüpiter, yılda bir kez olur ama bu nadir bir yönü sayesinde, ev ile ilgili proje harika bir haber getirecek 27 Mayıs olacak.

Eğer 27 Mayıs’ta kısa bir gezi alabilir, bu ideal olacaktır. Anma Günü 25-27 Mayıs uzakta olmak için popüler bir zaman yaparak, ABD’de 27 Mayıs düşer. ABD uzun bir hafta sonu tatil açısından, bu en iyi bahis olmalıdır.

Para Venüs, diğer insanların para da sekizinci ev hükümdarı, ve Jüpiter, hediyeler ve şans veren nedeniyle, 28 Mayıs size gelebilir. Bu gün ev ile ilgili hedefleri gibi iletişim odaklı projeler, parlıyor.

Evinizde ya da başka özelliği hakkında iyi bir haber için, ya da aile izlemek, zaman Merkür ve 27 Mayıs Jüpiter bağlantı. Bu beş yıldızlı bir gün. Bu açıdan tam bir yıl daha olmayacak, ama geri geliyor zaman, bu iki gezegen sizin grafiğin farklı bir bölümünde bir araya gelecek. Onlar ev sektörüne ödemesiz tekrar bir araya kadar on iki yıl olacak. Ana konular parlaklık – böylece satın alma / satış ve seyahat yok.

Ev sektöründe kesinlikle önümüzdeki ay önem büyümeye üzere. Bu yeni ay 8 Haziran sonra eylem büyük bir göreceksiniz.

Kariyeriniz dolunay ay tutulması 25 Mayıs inanılmaz haber ulaşacak ve birçok başarıları farkında olacaktır. Bu profesyonel konular için zaman çizgisi önemli bir, kutlama an olacak, bir artı ya da eksi beş gün izin. Neptün senin üzerine karar dayandırarak olan anlaşma noktalarına karışıklık getirebilir – Eğer teklif tüm koşulları bildiğinizden emin olun. Teklif TV, fotoğraf, film, şiir, dans, resim, ya da diğer sanat herhangi içeriyorsa Neptün olumlu olacaktır.

27-28 Mayıs aşk için parlak ışıltı olacak – Venüs ve iyi şanslar Jüpiter gerçek aşkı sizin evde karşılamak gibi – plan yaptığınızdan emin olun.

From → Aylık Yorumlar

Yorum Yapın

Yorum bırakın